Diakoni, Bømlo

Diakoni knytt til kyrkja på Bømlo

"Diakoni er kyrkja si omsorgstenesta. Den er evangeliet i handling og blir uttrykt gjennom nestekjærleik, inkluderande fellesskap, vern om skaperverket og kampen for rettferd."

Nyhendearkiv for diakoniarbeidet

Diakonale tilbod på Bømlo:

Besøksteneste

Treng du nokon som kjem innom deg jevnleg eller treng du lag for å koma ut ein tur?  Då er kanskje besøkstenesta noko for deg.

Samlingar
Diakonien har ulike samlingar for dei som bur på institusjonane i kommunen. Vil du vera saman med oss, ta kontakt med diakonen for nærmare informasjon.

Med jevne mellomrom har me treff/gudsteneste der mennesker med utviklingshemming er spesielt invitert. Følg med på heimesida til kyrkja og i kalenderen.

Ettermiddagskaffi på asylmottaka i kommunen, Skogbu og Sunnhordland torsdagar kl. 17- 19. Du er òg velkommen om du vil bli kjent med dei som bur der. Tirsdagar er det Språkleik for born og foreldre kl. 11.00, torsdagar er det Språkgruppe for vaksne kl. 12.15. Begge deler er på Bømlo Folkebibliotek.

Grupper
Ynskjer du vera med i bibelgruppe eller andre samtalegrupper, er du interessert i miljøvern? Når me er mange nok starter me opp.

Samtale
Treng du nokon å snakka med som har tid til å lytta då kan du ta kontakt med diakonen.

Sorggruppe
Det vert også sett opp sorggrupper når det er nok påmeldte.

Kurs/ temakveldar
Det vert arrangert kurs og temakveldar med aktuelle tema.
Kommande kurs: Samlivskurs 16. oktober til 18. oktober. Stad: Folderøy Skule
Følg med på heimesida.

Me treng fleire medarbeidarar til ulike tenester
Har du tid og interesse for å bli besøksvenn eller å vera med på anna diakonalt arbeid er det fint om du tek kontakt.

Er noko av dette aktuelt for deg?
Ta kontakt for meir informasjon. Du kan treffa diakonen på telefon 53 42 32 85

Dei fleste torsdagar er ein frå diakonien tilstades på Sams senter, tvers for inngangen til kafèen.

Sissel Johanne Fylkesnes Våge
Diakonmedarbeidar

Bømlo kyrkjelege fellesråd
 Leirdalen 1