Tru:D 1 - Myldrekveld

Tru :D 1 - Myldrekveld

Velkommen til Myldrekveld!

Denne kvelden er eit tilbod til alle 1-åringane på Bømlo. Me ønskjer at dette vert ei hyggelig stund mellom deg og barnet ditt med song, rørsle og sosialt samvær.

Myldrekveld er ein del av trusopplæringstilbodet i kyrkjene på Bømlo. Kyrkja ønskjer å støtta og hjelpa deg som forelder i å oppdra barnet i den kristne trua, slik de sa ja til då barnet vart døypt. Gjennom Myldrekvelden ønskjer me å gje deg som forelder lyst til å syngja, lesa og reflektera saman med barnet ditt rundt mange av dei spennande forteljingane ein finn i Bibelen.

Her er ein oversikt over alle arrangementa i trusopplæringa på Bømlo hausten 2019 og våren 2020.

Spørsmål rettes til:
10. desember 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Bømlo kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando