Påmeldinga til Tru:D 10 er no stengt!

Tru:D 10 - Dåpsjubileum

Kanskje det i år er 10 år sidan du vart døypt? Svært mange barn blir døypt kort tid etter at dei er født, kanskje du er ein av dei?! Når ein vert døypt vert ein del av eit større fellesskap. Ein vert del av ein lokal kyrkjelyd og ein vert del av den verdsvie kyrkja. At du er døypt ynskjer me å feire med eit dåpsjubileum.

Det vert jubileumsdag i di lokale kyrkje for deg og resten av dei døypte i ditt sokn. Dagen startar kl. 16.30. På Bømlo, Moster og Bremnes vert jubileumet arrangert 1. november. På Lykling er det 2. november.
Dagen vert fylt med kjekke aktivitetar og eit djupdykk i kva dåp eigentleg er. Det vert også mat i løpet av dagen. Fint om du i påmeldinga skriv om det er mat du ikkje tåler, eller anna me bør vete om.

Viss de høyrer om nokon som ikkje har fått invitasjon, er dei sjølvsagt hjarteleg velkomne til kyrkja dei òg, uansett om ein er døypt eller ikkje!

Det kostar 100 kr å delta

Velkommen til kyrkja!

Spørsmål rettes til:

Åse Innvær

Liv Merete F. Pedersen

Laila Hansen Røksund

Sissel Johanne Fylkesnes Våge

Send e-post
29. juni 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Bømlo kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando