Du finn påmelding til Tru:D 10 Jubileum for dåp nederst på sida.

Tru:D 10 - Jubileum for dåp

I år er det 10 år sidan du vart fødd, og då er det kanskje også 10 år sidan du vart døypt. I dåpen vart du eit Guds barn, og døypt inn i kyrkjelyden og i den verdsvide kyrkja. Me ynskjer å feire at du er døypt med eit dåpsjubileum. Uansett kva tid du blei døypt, ynskjer me å markere det med ein slags bursdagsfest.

Tysdag 24. oktober er det jubileumsdag i Bremnes kyrkje, Bømlo kyrkje og Moster kyrkje for deg og resten av dei døypte i ditt sokn. I Lykling kyrkje vert jubileumsdagen onsdag 25. oktober.

På jubileumsfesten blir det ulike aktivitetar, bibelforteljing og me skal snakka om kva dåpen er. Fint om du i påmeldinga skriv om det er mat du ikkje tåler.

Siste frist for påmelding er 22. oktober.

Det kostar 100 kr å delta

Velkommen til kyrkja!

Påmelding til Dåpsjubileum
Dei mørke felta må fyllast ut. Hugs å oppgi om matallergiar og/eller andre ting me bør vete om under kommentarar. Påmeldinga er ikkje registrert før du har trykt "Send" på siste oppsummeringsside.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)
Ynskjer du å informera oss om noko spesielt så er det fint om du skriv det her. Veldig fint om du her også informerar oss om matallergi el.
Vel kvar du ynskjer å vera med på Dåpsjubileum
Kryss av her dersom det er greitt at det vert teke bilete av barnet ditt

Spørsmål rettes til:

Åse Innvær

Liv Merete F. Pedersen

Laila Hansen Røksund

Sissel Johanne Fylkesnes Våge

Send e-post
16. oktober 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Bømlo kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando