Påmeldinga til Tru:D 17 - Londontur er no stengt.

Bli med kyrkjelydane på Bømlo til London. Tiltak for deg som blir 17 år i 2019.

London er spennande og har mykje å by på. Me tenkjer oss ein tur som inneheld byvandring, musikal, kyrkjebesøk, møte med det sosiale arbeidet i byen, besøk i den norske sjømannskyrkja, treff med norske utanlandsstudentar og sjølvsagt shopping.

Tidspunktet for turen er 18.juni - 21.juni 2019, altså dei tre siste skuledagane før sommarferien. Når det gjeld skulefråver; me samarbeider med dei vidaregåande skulane på Bømlo.

Me vil ha ei kveldssamling i løpet av våren for dei som melder seg på turen.

Påmeldinga opnar 16.januar kl.9.00. Bindande påmelding innan 31.januar 2019. Ca pris kr 4.000 for reise, opphald med frukost og musikalbillett. I tillegg kjem utgifter til mat og lommepengar.

22. februar 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Bømlo kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando