Påmelding til Tårnagenthelg
Alle felta som er utheva MÅ fyllast ut. Me ønskjer å ta bilete frå tiltaket, med det vert kun teke bilete av barn i grupper på 3 eller meir. Påmeldinga er ikkje fullført før du har trykt "Send".
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)

Postnr:
Poststed:
Mobil:
Dersom barnet ditt har allergiar, brukar medisin, eller det er andre ting me bør vita om, er det fint om du skriv litt om det her.
Vel her kva kyrkje barnet ditt høyrer til.
Det er greit at det vert teke bilete av barnet mitt:

Tru:D 9 - Tårnagenthelg

Som Tårnagent får du utforske kyrkja, Bibelen, tårnet og kyrkjeklokkene. Agentane vil gjennom desse dagane måtte løyse oppdrag og mysterium, du vil få ein eigen agentkode og på søndagen vil alle som kjem til kyrkja få vite kva agentane har funne ut.

Alle agentane bur heime, men vil vere saman både laurdag og søndag.

Kyrkjetårn, symboljakt eller oppdrag og mysterium
Har du lyst å gå på symboljakt i kyrkja? Lurer du på kva slags mysterium du finn i Bibelen? Likar du agentmat? Veit du at det står noko utanpå alle kyrkjeklokkene i landet?

Bli med då vel!

Datoar for Tårnagent 2019:
 Lykling kyrkje      16. og 17. februar
Moster kyrkje      16. og 17. februar
Bremnes kyrkje     9. og 10. mars
Bømlo kyrkje         9. og 10. mars

Under kan du sjå film frå Tårnagenthelga i Uskedal kyrkje i 2013 og høyre Tårnagentsongen som også vert brukt på Tårnagenthelga i kyrkjene på Bømlo.

Kontakt Trygve Leigland
Epost: trygve.leigland@bomlo.kommune.no
dersom du får problemer med påmeldinga.

Spørsmål rettes til:
22. februar 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Bømlo kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando