Tru:D 9 - Tårnagentar

Tru:D 9 - Tårnagenthelg

Som Tårnagent får du utforske kyrkja, Bibelen, tårnet og kyrkjeklokkene. Agentane får desse dagane vera med å løysa oppdrag og mysterium. Tårnagentane får ein eigen agentkode, og på søndagen vil alle som kjem til kyrkja få vita meir om kva agentane har funne ut.

Alle agentane bur heime, men er saman både laurdag og søndag.

Kyrkjetårn, symboljakt eller oppdrag og mysterium
Har du lyst å gå på symboljakt i kyrkja? Lurer du på kva slags mysterium du finn i Bibelen? Likar du agentmat? Veit du at det står noko utanpå alle kyrkjeklokkene i landet?

Bli med då vel!

Her er ein oversikt over alle arrangementa i trusopplæringa på Bømlo hausten 2019 og våren 2020.

Under kan du sjå film frå Tårnagenthelga i Uskedal kyrkje i 2013 og høyre Tårnagentsongen som også vert brukt på Tårnagenthelga i kyrkjene på Bømlo.

Kontakt Trygve Leigland
Epost: trygve.leigland@bomlo.kommune.no
dersom du får problemer med påmeldinga.

Spørsmål rettes til:
10. desember 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Bømlo kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando